Thursday, April 21, 2011

Sharing

Giler lama x hupdate...malas+prob pc (again, and again, and again)...kekeke...sian kawan beta sorg tu, rindu2an beliau kt beta...well, I miss U too.

Hupdate nih nk ckp psl ape ek...mmm...xde pe sgt, cuma nk sharing bout a book, 'Khusyuk Dalam Solat'. Tgh2 makan kt downtown ngan family last week, dtg sorg kakak 'Salesgirl'...penah beli 1VCD ngan dia (klu x silap la). Sian jg tgk mlm2 camni org lain berehat2 ngan family tp dia msh keje lg. VCD yg beli aritu x best sgt, sbb bahasa Indonesia rupanya...siap Nabi Sulaiman a.s pn digmbrkn dlm btk kartun (mmg VCD kartun tp ingt xde la Nabi pn digmbrkn, tkt anak silap fhm nti).

Oleh krn dh ada experience bout VCD, kali ni tukar ke books plak. Byk gak dia kuarkn buku, dah terpandang buku ni, so sy decide buku ni je la. Murah je, RM10.00 (sape2 nk beli gak bleh g downtown cri kakak ni...cri kt kedai buku pn blh kot).

Buku xde la tebal mana, cuma sy nk bc dn fhmkn skali, klu nk baca hasbiskn dlm sehari mmgla blh, tp entahkn fhm entahkn x...bhsanya pn mudah, byk diberi contoh2 spy kita fhm dn amalkan. Act, blm abis bc....tp usaha agar lbh khusyu' dlm solat.

3 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

Aku Memang BeGiNi said...

nak pinjam buku tuh,ade satu lagi buku aku tak pulanggkan lagi, aku pun ade satu buku best yg kau perlu bace, aku duk ulang2 buku tu pon tak jemu, tapi biaq aku khatam dulu

Aku Memang BeGiNi said...

aku suke kau pakai colur purpel, raya thn ni aku nak colour purple ngan coklat tau..

Iman's Umi said...

@Aku Memang BeGiNi

Blh je ko pn kena tggu aku khatam dlu. Klu ko bc, msti jatuh cintanya la ngan buku ni. Ko nye buku nti ko bwk kasi aku pinjam.

Bab purple tu, mmg dri Tadika dlu lg aku minat, nk wat cemana. Aku dok byg2 cemana gandingan purple coklat ko tu.

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails