Monday, January 10, 2011

AJL25 MILIK ANA RAFALI

Bapak ngan anak dua2 dh lena diulit intan, tinggal maknya je tercongok dpn TV tgk AJL. 

X sangka Ana Rafali juara, ingtkn klu x FT, Yuna la kot sbb cam best skit dia nyanyi mlm ni. Hafiz gondol 2 anugerah, huh sakan der! FT asyik Persembahan Terbaik je...tu pn dekat Twitter tgk ramai dok bebel2 AJL mlm ni cam sarkas, ye la kan, bersangkar2...ah sangkar pn prop menjadi, satu Juara, satu persembahan terbaik! Berbaloi gak! 

Wlupn msh demam, sy ikut juga AJL smpi last, ikut nyanyi dengan suara sengau dek penangan selesema...yela, skrg Tomok dh x nyanyi sengau, so sy tlg ingt cemana Tomok nyanyi ms ngan Newboys dlu...x sangka kn, ms dgn Newboys, 100,000 unit album diorg terjual...hrp Tomok x lupakn Newboys wlupn dh bergerak solo skang. 

Suara Adira cam kasar skit la mlm ni...sllu dengar kt radio terbuai2 je rs, mlm ni xde feel plak! Stacy biasala persembahan bertenaga, tp peminat beliau nk beliau menari lbh lg...x cukup katanya. 

Mcm x percaya tajuk asal lagu Black, Sofea Jane adalah kubur. Serious ms mula2 dengar kt radio DJ kata lagu Sofea Jane, dok amati lirik sebijik pn xde sebut Sofea Jane, so dok pikir2 mana kaitan tajuk ngan lagu ni...apapun, sedap gak lagu dia! Tp syg, x menang pape, Drama King plak yg dpt...xpe la Black, kot2 pasni Black nk nyanyi berkumpulan dgn MUH plak...mcm menjadi je korg. 

Lagu Bunkface, Extravaganza pn cam lain je dri dgr kt radio, x brp meriah...Hujan plak, biasala, x minat so x taula nk komen...

***Klu AJL ada kategori mcm dlu2 kn best!

6 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

rasp said...

congrats pd pemenang....
tapi mcm boring plak tgk AJL tadi tu...
neway, hope u get well soon...

makcikrehan said...

huwaaaa... ini belog ke 800 buat entry pasal AJL tawww... pitam hakak dik! ekekekekek

rosihsan said...

Hehehe..ramai tension dan terkejut Ana Rafali Juara AJL..ye la otai2 semua kalah..apa cerita..aku pun target FT ke, yuna atau black Juara...yang pastinya aku dah tertido semasa AJL berlansung.(nasib baik x tengok keputusan, kalau tak tension gak tu)cuma husband aku sorg je layan...

Iman's Umi said...

@rasp

tu la...x brp nk jadi je semua...nk buat kategori pn dh xde org nk nyanyi lagu etnik kreatif....TQ, dh beransur baik demamnya, anak plak yg demam.

Iman's Umi said...

@makcikrehan

X juling ke mata baca smpi 800 blog sehari? Yg pasti ini bkn en3 copy paste.

Iman's Umi said...

@rosihsan

Tu la pasal...nti aku nyanyi puisi Ke Makam Bonda Usman Awang pastu M.Nasir plak jd ketua juri, sure aku plak dpt RM35,000.00...hehehe, x sangka Syuk layan, Nik awal2 dh terbongkang.

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails