Thursday, December 16, 2010

Kenangan Birthday 2010

Sepatutnya en3 ni kuar November aritu, tp sbb x sempat (byk hal), kuar skrg...basi dh pun.Tp sy ttp simpan, sayang.


Atas: Kad ucapan dri Achik...diberi by hand ms dia dtg office aritu, act dia bg skali ngan buku Asama Ul-Husna, klu sy bc buku tu sllu Iman rebut, sbbnya kecik comel je mcm nota poket sekolah dulu2. TQVM.
Bawah: Kad ucapan dri Nida...dipos awal lg jauh nun dri Penang, smpi awal juga tp biasala org office lmbt bgtau...sllu mcmtu la. Baca kad Nida pun asyik kena rebut ngan Iman sbb comel, lg dia suka sbb ada gmbr Bear. TQVM, Nida.



Ni plak cincin yg hubby hadiahkn. X expect lak dia nk bg cincin, dok bayang2 bg la sandal ke, wedges ke...yg simple2 dn harga RM 20@30. Dh la on that that dia dh belanja Kenny ngan Cuti2 Cinta (cemana harunya kami bwk Iman tgk wayang). Dahla kena tmbh duit lg sbb g blk kedai cincin tu, tukar yg besar skit. Sempat pakai sekejap je sbbnya jari dh mengelupas...sllu dgr org allergik pakai selain emas, ini terbalik plak, smpi arini pun ada parut lg. Sudahnya, gantung kt rantai je la. Tp cincin nikah dlu ok je pakai.

***jgnla ckp sy menunjuk2 plak, sekadar menghargai pemberian org...


7 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

Mamma said...

issksk tak ada laaaa..mana lak cam tu kan..
ok lah ramai yg igt kat kita..dr takde lgsung ork?

Mamma said...

aishh mana lak menunjuk..dok kata nya kekeke
syukur la ada org igt ke kita..

Iman's Umi said...

@Mamma

Ye syukur sgt, hepi. Mcm org tu la, g melancong, anta souvenier kt kita tp x dibenarkn blog plak...tp jgn risau, I simpan lekloknya, x guna pun.

-aNida OtHmaN- said...

wahhhhh...korang bedua sakan nyekk....ada sebinier..nanak jugakk..haahhahahahhaha

mana da menuNjuklaa nuruL....sebagai menghargai....ok jaa...

tp memang stiap n3 kena bubuh note:warning...hahahahhaha mcm saya jugak...hihihhi

Iman's Umi said...

@-aNida OtHmaN-

Hehe..dh kita yg mintak, tu Mamma kasi...kekeke....(muka x malu tu, mintak)

Yela, letak note warning, tp klu org nk kata pun, kata je la, bknnya kita dengar pun...x sakit pun...x sakit pun! Ye x?

Atika Natasha said...

sweet nye dpt cincin..msti hubby akak syg gilers kat akak..=)

Iman's Umi said...

@Atika Natasha Syukur...syg gilers? hahaha lucu plak nk ckp btp syg tu smpi giler ada 's'...

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails