Thursday, November 25, 2010

Kembar...

Al-Fatihah buat arwah Aishah-Kenangan Terindah...wlupn sy tidak pernah menjejak ke blognya shgga hari ini, sy rs sayu sgt bila tahu ada blogger yg tlh pulang ke rahmatullah. Bertambah sayu bila tahu arwah meninggalkan 6 org cahayamata (termasuk 3 puteri kembar)...comel2 mereka ni, msh bby lg, msh dahagakan perhatian seorang ibu...sedihnya.




Sy sllu impikan dpt anak kembar...seronoknya tgk muka sama main2...terkejar2 utk memenuhi tuntutan budak2 muka sama ni....ms raya kt Muadzam Shah...spt yg dh diceritakan di sini, Iman hanya melayan org lelaki je...termasuk si kembar ni...bila sorg dukung Iman, Iman akan pandang sana, pandang sini, heran agaknya napela muka duo org ni sama...kelakar plak tgk muka heran dia tu.



Ni anak sedara sy yg kembar tu...nama sebenar Hafidz & Harith
tp nama panggilan Sepeng & Taik Lalat
sbbnya masa baby dlu susah nk beza sbb seiras, jd bg nama panggilan yg bg org mudah cam,
sorg Taik Lalat sbb ada taik lalat kat bibir,
sorg lg Sepeng sbb lps lahir tu kepala dia ada sepeng (mcm senget) skit.


11 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Takziah dr ibu.. Dia meninggal sakit apa ummi?!

Iman's Umi said...

@Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil

x pastila ibu, sy smpi ke blog dia arini pn dri blog kwn2 lain...teringin nk tau perkembangan kembar2 dia tu tp siapa yg akan update nti?

Labuan Perception said...

al fatihah.... smga arwah ditempatkan dikalangan org yg soleh/soleha.....amin....

Mamma said...

mmg sgt teringin nak kembar sbb xpayah wanak byk kali ;p
takziah utk keluarga sikembar ):

Iman's Umi said...

@Labuan Perception

Amiin...

Iman's Umi said...

@Mamma

Hehehe...nakal Mamma ni..mesti keluarganya sgt sedih, kehilangan org tersayang di saat msh memerlukan.

Iman's Umi said...
This comment has been removed by the author.
Bee @ honeyvsbee said...

takziah jugeee..bee tak berapa kenal tp sedih juga kesian anknyer

Iman's Umi said...

@Bee @ honeyvsbee

tu la...x lama dpt bersama si kembar...tiap kali teringat, tiap kali tu juga sy sedih, even x kenal pn.

ch@ said...

pelik sungguh gelaran yg diberi.

Iman's Umi said...

@ch@
Pelik tp unique

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails