Tuesday, October 26, 2010

Barney & Friends...which Iman loves the most : selain POCOYO

Oleh krn Iman suka sgt tgk Barney & Friends selain kartun POCOYO tu, dn kami sgt gembira tgk dia happy berjoget2, Abi belikan Iman CD Barney...suka sgtla dia, asyik suh 'kak...'(bukak) je...plg dia suka lagu tema Barney tu:
 
I love you
You love me
We’re happy family
With a great big hug
And a love from me to you
Won’t you say you love me too?

I love you
You love me
We’re best friend like friends should be
With a great big hug
And a love from me to you
Won’t you say you love me too?

Dh pasang CD tu, susah la plak nk tdo, asyik dok nyanyi dn joget je la kejenya. Jenuh Umi ngajak msk bilik, xnk. Cuba gak tinggal msk bilik, Iman sggp dok sorg2 kt luar tu...terpaksa Umi teman dia. Smbl baring2 tu, Umi pura2 pejam mata spy Iman tdo...trick menjadi, x lama lps tu tgk2 dh Zzzzz....bru la ttp Barney. Cari CD ngaji xde plak, Abi nk suh Iman dengar CD ngaji....nti cri lg la kt kedai.

4 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

eT said...

sama jek peel dak2 kecik nih...
dania pon camtuh...ish..ish...

Ibu Iman said...

hahaha... iman madihah kite pun suka barney... br pasang videoklip tu die dh goyang2 bdn... kalo lagu 'if u happy' tu br jer intro die dh tepuk tgn... hehehehehe...

INTANKUTERPILIH said...

umi, tak payah cari cd kat kedai...bukak je tenet, dengarkan dia thru notebook..

Iman's Umi said...

eT: Dania pandai ye...nk suh ibu teman tengok kartun cakap gatal ye...hehehe

Ibu Iman: Ha samala ngan Iman ye...mcm kita kecik2 dlu suka sgt tgk popeye...tu dh menurun kt anak la tu

INTANKUTERPILIH: Wooo...klu bukak tenet, bukan dia dengar ngaji, jap lg rebut nk tekan butang2 laptop lak...sy klu kt umah, buka laptop time dia tdo je.

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails