Monday, August 9, 2010

Sharing info bout Milo and Sardine...

X sangka, makanan yg digemari ni lah jugak yg x eloknya...mulai hari ni, elakkan diri dari makanan ni (pesanan utk diri sendiri dn kwn2 juga). Baca sini untuk info lanjut. Ms member sy ckp jisim sardin sama dengan jisim tanah, sy still blh mkn ngan selamba n xde rs apa2, tp since bc artikel ni...geli-geleman dh...ms confinement penah beli 'milo tiruan' (x ingt jenama apa)...tp x bestla konon sbb x ori...bila bc artikel ni, yarrkkk...nyesal kenal milo.

5 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

Aku Memang BeGiNi said...

ish,,ish, aku memnag kalau buat milo tanpa susu, memang nampak berminyak la milo tuh..eiiiiiiiiiiiiii..baru ari tu msk sardin tuh..emmmmmmmmmmmmmm..ok..tak makan dah, dah geli dah ni weiii...

Iman's Umi said...

AMB: Tiap2 pg order milo suam...nyesal2...mulai esok, nescafe suam je la...dh la laici pn ada benda 'alah' tu...isk3

ch@ said...

susah nak kata, sbb kalau ikutkan betul-betul kita hanya boleh mkn ulam je kot, itu pun ulam2 pun dah tercemar, banyak je makanan yg dah tercemar skrg ni, lagi yg instant² tu. pening nak mkn apa sahur nnt.

Iman's Umi said...

ch@: senang je...masak telur mata kerbau, buat sambal bilis...kegemaran tu...tp x tau ch@ selera ke x...hehehe

Aku Memang BeGiNi said...

Cha: betul tu, ulam2 pon kdg2 kita pon tak tau baja die halal ke tak..em..satu je la..walau dicari kehalalannya,..masih jugak ada haramnya...yag kita tak tahu, moga Allah mengampunkan kita krn tidak sengaja

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails