Monday, August 30, 2010

My Showering Princess

 
Adakah ini sel darah merah?
Bukan...ini adalah puteri2 yg tlh selamat mandi
Tunggu nak touch up je
Pakai bedak bagi putih skit
Kelakar amat Puteri Mandi kaler pink
Lupa nk pesan pewarna
Ms nk buat bru sedar Puteriku bakal x berkaler...oh sungguh buruk!!!
Selongkar beg Abi...nsb baik ada lg sirap rose
(Sblm ni jual mahal x guna, Abi bwk g keje la jamu member2)

Selamat di touch up
Huh letak 5 sudu gula ingat dh sgt manis
Ms berbuka bila rasa, ala manis buah je
Abi cam x puas ati (dah biasa mkn yg manis kt kg)
Iman ok je mkn yg blm di touch up (lagi la tawar)
Bila tanya, 'Sedap Dik?'
Angguk2...xpela at least ade gak org yg hargai...huhuhu
Siakap Stim pn tawar...maklumla x blh nk rasa main agak je
Seb baik Abi buat telur dadar blh cover rasa

Dessert yg cun tp kurang manis
Bagus utk prevent diabetes

Sgt x seronok buka puasa di Ali Baba Kebab
 Dekat Ampang Point
Member Abi ckp Restoren Baba's
Klu tahu awal2 Ali Baba Kebab sure x g
Sbb dh penah rasa klu Timur Tengah punya food mmg x blh nk telan sgt
Lg best Buffet kt Santai Cafe
Puas ati gak makan dn berbaloi
Ini kt Ali Baba Kebab service charge dh brape
Tp servicenya hampeh je
Nmpk org bwk baby, dh siap mention suh bg baby chair
Kali ke berapa kami mintak bru la dapat
Customer x ramai
Tp service amatlah lembab...cam siput sedut je!

Nti klu dh dpt gmbr2 tu akn diupload di sini
 






8 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

Aku Memang BeGiNi said...

WEIIII, HEBAT KAU SKRG, BUAT KUIH TAK BWK BEKAL UTK AKU KT OPIS

Iman's Umi said...

Ko x pose ke?
Aku bru 1st time buat..x penah buat ag, kot x jd, dlu2 tlg arwah ma je. Lenkali bru aku bg ok!

cha said...

superb la, buat kuih, mcm comel je tgk kuih tu. haha... mana iman, iman posa tak?

Iman's Umi said...

Comel sbb pink kaler, ingt nk buat warna-warni, tp lupa pesan pewarna. Iman x posa kt umah Ibu, meraung2 xnk ngan Uwan td.

-NiD's- said...

sdpnyaa.......kiut kiut jaa kue akak

ibu_BatRiSya @wardah said...

haa....pink !

khairolghani said...

kuih apa tu ek?tak pernah tengok lak rasanya..nampak macam sedap je..

Iman's Umi said...

Sbnrnya kuih ni keluarga kami pggl 'Kepek Idung'iaitu bermaksud hidung kemek...kn kena penyek tgh tu...kitorg (arwah ma dan sy) suka buat kuih2 bg nmpk kiut...even cekodok pisang pn sukat guna sudu kecik.

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails