Wednesday, August 4, 2010

The Last Airbender In3D

Ini gmbr Avatar The Last Airbender ye bukan poster The Last Airbender in3D...x jmpa la poster movie

Teringin btl nk tgk movie ni, tgk iklan kt Tv, xyah sedutan cerita, tgk tajuk pn dh berdetik2 ati nk g tgk. Sllu tgk anime je Avatar The Last Airbender...ni kt panggung plak bentuk 3D. Ckp ngan Achik, "chik, aku nk tgk wayang la citer The Last Airbender start 5 Ogos ni, blh x ko tlg jaga anak aku coz aku dok berhajat nk tgk citer ni la"...tau apa jwpn beliau? " Hah? Ingatkan kau nk ajak aku, aku nk tgk juga, ada plak suh aku jaga Iman, ko dgn nik g tgk wayang...ah aku nk tgk jgk"....pulakk...cemana ye, kt mana nk letak Iman ni...nk bwk msk panggung, ish x sesuai je...nk suh ibu tlg jaga sbb sy nk g tgk wayang mcm melampau plak. Ada cadangan x? Klu blh nk tgk sblm Ramadhan, dh puasa xnk la masuk wayang..sebut Ramadhan satu dilema lg, teringin nk g surau atau masjid solat tarawikh berjemaah...rindu sgt, tp Iman dh nakal pulak, jp lg tgh2 solat dia dtg peluk or tarik telekung plak, x pun gi duk depan sejadah tadah tgn berdoa plak kt situ tgh2 org solat...cemana ye?

4 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

rasp said...

tengok iklan nie tingat kes i pekena SH...
dia tanya iklan apa...
selamba badak je i ckp "ooo citer The Lil' Shaolin Master"
and dia percaya abis2an hahahahaha...
tetiba last2 dia tengok tajuk airbendar...
abis dia kejor i keliling meja makan hahahahahaha...
me oso tingin nak tengok :D

IMAN'S UMI said...

rasp: hahaha...blh jd jurujual tu, org percaya je awk ckp...ala cutenya main kejar2 plak...

ch@ said...

haha... comel². tggu DVD je la nampaknya. haha.

Iman's Umi said...

ch@: sah2 kena buat gitu sbb esok dh start puasa, mmg x g pn tgk, dok jg org demam je weekend ni. huhuhu...

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails