Wednesday, August 25, 2010

Klinik, Status Halal McD, Kari Udang, Batik Murahan dan Mami & Baby

X byk ms dh nk taip en3 skang...connection prob x habeh2...kdg bleh BW tp nk komen, dok loading x sudah2...pg td apptmt Iman utk timbang, BMI still ok tp berat dh turun...
{explaination sy, biasala, mkn dh krg, main yg lbh, aktif sesangat2}. 
Nurse angguk je.

Ms nunggu Abi dtg amik...so boring...lama sbb tayar motor bleh plak pancit,
tggu giliran kejap je, tggu Abi yg lama
menunjuk ke arah lutut buruk beliau...ada scar kesan jatuh 
Dh boring apalagi...camwhore...Iman baik je sbb sini ada byk bird...merpati ada, gagak pn ada! Sempat Iman tgk gagak pungut ranting kayu...nk buat sarang kot!

Harian Sinar hari ni...sllu x layan, 
hubby yg beria tnjk coz smlm sy mintak dia stop buat part time kt McD lps bc en3 MamaAfzal dn jg video yg member2 publish kt Fb ttg daging burger...sy cma query dlm hati knp xde pendedahan akhbar? Hari ni kuar plak kt Sinar Harian (Sinar Harian ke Harian Sinar ek?)
Kliklah ye utk tumbesaran klu nk bc, takat tu je yg camera fon dpt amik, tp full article!

Blk2 keje smlm, hubby ckp nk buat kari udang, ingtkn beliau yg nk buat, rupanya sy gak yg kena, tp ok gak sbb semua bhn beliau dh settlekn, tggl sy cmpk dlm periuk aje.

Batik lain design x cun pn harga ratusan RM, tp ni murahan punya...buruk btl!!!
Kesinambungan dri en3 lps2 yg x bergambar.

Abi yg snap, rajin sgt belek magazine ni, byk gmbr baby tu yg Iman suka tu.
Smbl baca smbl joget...kelakar amat iklan Keropok Moni! Smbl duduk pn blh joget tau!
korg penah tgk x iklan tu? Hahaha..iklan pebret Iman selain Barney & Friends.


***Bos ni kejap suh byr, kejap suh postpone dlu...tu la semua nk cepat, skali supplier bg brg x complete
***Smpi ati kakakku, kain org lain dia siapkn dlu, kain adik sendiri x bukak pn lg dri plastik...jgn xde baju raya sudah...

1 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

cha said...

macam-macam cerita dalam ni, complete one set. kalau mcD tak halal, mesti dah jadi berita utama, berapa berat iman? Oni belum timbang lagi, beli baju ready made je wak. senang!

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails