Friday, July 2, 2010

Tag Ibu Iman kepada Umi Iman

Klu mgikut Ibu Iman, sy ni kiranya bertuahlah sbb ditag.

1: Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni.
Terima kasih byk2 buat Ibu Iman Madihah sbb tag Umi Nik Nurul Iman ni...kekeke...
2: Sila beri award kepada 10 blogger yang lain
Nk tag kaum2 ibu je (penghargaan utk kaum ibu)... yg single mingle klu nk buat, silalah buat jugak ye....
  1. Umi Oni
  2. Mamma Kimi
  3. Mama Atin
  4. Mamma Mencah (MR)
  5. Mummy Ixora & Ivana
  6. NiD's
  7. Whitey Mommy
  8. Mummy Pinky
  9. Ibu Dania
  10.  Mama Aqeel
3: Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ini
Baiklah...sy akn bgtau
4: Bagaimana anda boleh digelar blog yang best and great? 
Sy  x tau...nk edit2 pn x brape nk reti...inikn plak nk jd best and great!

10 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

-NiD's- said...

akak mcmna KONTES TAG ni..simple mcm ni ja erk?

IMAN'S UMI said...

NiD's: Ni bkn contest, ni TAG aje...xde hadiah...sbb tu simple.

Ibu Iman said...

tq umi iman sbb sgt sporting... hehehehe

makcikrehan said...

mekasih... nnt akak kutip ekk...InsyaAlalh kalo tak lupa. hihihihi

IMAN'S UMI said...

Ibu Iman: sama2...tu td tersenarai nama puan pengirim, seb baek perasan, maklumlah nk cukupkn list kaum ibu.

MR: kutipla, jgnla lupa plak ye....

Mamma said...

tenku tenkiu
nnt ahkak kopi pastu pes kat entry
tah bila tatau la :p

IMAN'S UMI said...

Mamma: sama2...kopi ngan paste ek...x kisahla bebila

syarapova said...

thanx mama
much love
xoxo

syarapova said...

thanx mama,
sorry skang bz teramatnye kekadang takder mase nk bkak blog :(
sesangat appreciate ngn award ney..
nnt ader mase i tag kan my frens pulak
much love
xoxo

IMAN'S UMI said...

Syara: sama2...perasan pun skrg syara jrg ada en3 bru, tp skali msk en3 ada 2, 3. Xpe, buat je klu ada ms free nti.

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails