Friday, July 23, 2010

Season 4 - Cute Funny Eating Baby

Penganjur

&

Smlm abi belanja ayam goreng kt umi, umi beli nasi goreng aje. Kekenyangan mkn nasi goreng, umi biar je dlu ayam tu. Skali Iman plak gi hulur tgn mintak ngan abi dia, ambik mkn depan Tv smbl tgk Ilusi, remote pn dia yg control. Tgk berlagak kn? Mcm la dia ada gigi, sudahnya umi juga yg kena gigit kecik2 untuk dia.

Nama: Nik Nurul Iman Bt Nik Zameri
Umur: 1 tahun 2 bulan


"GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM"

15 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

ch@ said...

ahaks, gila comel :D bak ayam tu sikit...

IMAN'S UMI said...

ch@: Boleh2, sure dia suap awk...dh puas dia gonggong ayam tu, dia letak je atas riba sy, pastu g main.

rasp said...

gaya mau ada hahahahaha...gud luck!

IMAN'S UMI said...

rasp: Sllunya gaya dia terbalik aje, klu drumstik mkn sblh hujung yg dekat kaki tu, klu jagung makan kt bhgn batang, isap air yg masin tu. Mekasih...

ibu_BatRiSya @wardah said...

good luck!

IMAN'S UMI said...

ibu-BatRiSya: tima kasih...

Aku Memang BeGiNi said...

hikhik, bucuk..meh sini sikit ayam tuh, auntie nak jgk

IMAN'S UMI said...

AMB: bila ko nk dtg umah ye...tentu Iman rajin nyuap makanan kt mulut ko...ko tukang nganga je.

Aku Memang BeGiNi said...

wakakaka, biasa aku suke sumbat pe2 kat buak kecik, kasi perut diorg lasak sikit

IMAN'S UMI said...

AMB: ko mmg ganaz...dh tahap sumbat, aku ingt suap je

Momma Mia said...

yum yum sedapnya ayam tuh

IMAN'S UMI said...

Momma Mia: Blh rasa ek?!

[-suziey-] said...

la xde gigi ke..haha yeye je nk mkn ayam goreng..ekek:D

anyway salam review..ok checked and approved..good luck iman:)

[-suziey-] said...

sori..ade pembetulan sket..pls follow damiaqish.blogspot yek...pls let me know once done...tq

IMAN'S UMI said...

[-suziey-]: yess..komen yg ditunggu2 dh tiba, TQ 4 reviewed...dh follow damiaqish.blogspot, nti bgtau...smpi arini, gigi Iman msh blm tumbuh lg, x tau la klu esok tmbh...hehehe

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails