Wednesday, July 28, 2010

Lensa Buruk The Contest

X sia2 ada henset berkamera cap ayam rupanya, satu penghargaan kepada Ti Anne Mohd Yassin (gadis yg sedang belajar kt UMS nun jauh di Seberang Sana) kerana mengadakn contest khas utk kamera cap ayam kat henset..huhuhu.



Gambar dari lensa buruk saya pula




Tajuk foto : Damai di sini
Model Telefon Bimbit : Samsung C5212 (1.3 megapixel)
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana entrinya dihiasi gambar2 menarik disebabkan tuan blog yg berbakat dlm seni fotografi.

Tag kepada: AMB, Ch@, Mamma, Fariza, Wardah
Sila klik sini untuk submit en3 ye.

Bak kata Ti Anne :  
"IT'S NOT ABOUT THE CAMERA,
ITS ABOUT HOW YOUR HEART LOOK THROUGH IT "

12 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

ch@ said...

errr... awak tulisan ni mmg awak bold kan eh? hehehe... sangat blurrr la wak :D ekeke maklumlaaa pc saya cap ayam.
Huuu nak kena masuk ke? uhuhhh... ada juga kamera cam ayam ye :D

IMAN'S UMI said...

ch@: sory wak, sy tgh bereksperimen ngan blogspot...nti sy adjust lg ye...hahaha awk ada pc cap ayam? Ayam brand ek cam sardin...dh kena tag kena masuk...sila masuk.

rasp said...

gud luck sis...
tengok nie rasanya i ada di'tag' utk join contest nie gak...
tapi sapakah org yg tag i ek lupa aaa...
rasa cam nak buat2 lupa terus leh tak hahahaha

IMAN'S UMI said...

rasp: ala buat ajela...sape tag x brape penting...yg penting buat je la, memeriahkn majlis gitu...

-NiD's- said...

WAH join kontes....GOOD LUCK kakak

IMAN'S UMI said...

NiD's: jomlah join juga, wlupn sy x tag, join ajela, nti nida tag la org lain plak...jom!

Fariza Yani Badri said...

alamak, tjatuh cinta la dgn picture umi iman ni hehe, cntik, gluck yee:)

tq tag sye

IMAN'S UMI said...

Fariza: Nak jatuh cinta lg, pegi je terus tempat tu, Tasik Permaisuri...dlu syok nmpk ikan ngan kura-kura, skang x nmpk ape...rumpai je lbh. Sama2.

Aku Memang BeGiNi said...

jap..jap, tak sempat weiiiii, karang balik rumah malam nih aku layan blog..layan tivi jer, blog aku pon dah tak terterjah

IMAN'S UMI said...

AMB: Sukati ko la, yg ptg ko happy...baiknya aku ni..wakakaka

mamaafzal said...

gud luck!

Iman's Umi said...

mamaafzal: TQVM,,,

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails