Sunday, July 25, 2010

Kisah Blogger Minta Cerai

Arini sblm g loyat (Plaza Lawyatt), menyinggah dlu kedai runcit bwh tgk2 suratkhabar. Tgk Kosmo, terpampang berita ttg seorang blogger wanita publish en3 terbaru beliau ttg perasaannya yg mengetahui suaminya mempunyai perempuan lain dan beliau juga akn minta cerai sblm Ramadhan menjelang. MasyaAllah, terkesima skjp sy...seluruh dunia blh baca cerita tu sbb blog hanya di hujung jari. Sy insaf, mulai hari ni, sy akn lbh berwaspada. Wlupn blog sy berbentuk Personal Life tp InsyaAllah sy x akan publish en3 ttg cerita di dlm kelambu sy. Wlupn kita berkongsi cerita tp x semua akn bc en3 kita dgn niat spt yg kita harapkan. Lgpn perkara2 sebegitu sepatutnya menjadi rahsia kita sendiri. Benda tu blm jadi lg, sy cuma doakn yg terbaik aje kpd yg berkenaan. Semoga kedatangan Ramadhan kali ini memberi seribu makna kpd kita semua. Tgk kt Kosmo Online xde plak.

*** dh pegi ke blog Mamasita-Mamamia sendiri dn baca, Kosmo mmg melampau, benda ni kt frasa pertama dh jelas tp keburukan juga yg disiarkn kt muka depan KOSMO...agaknya bila KOSMO nk siarkn permohonan maaf mereka ye? Wartawan yg rajin bc blog org pastu publish kt suratkhabar dia tu mmg x beretika. Cemana jd wartawan klu x tahu etika kewartawanan ye? xde persetujuan termaklum, tiba2 keluar muka depan. Editor x check ke? Ke main publish je sampah?***

2 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

IMAN'S UMI said...

Anonymous said: cerita rumah tangga sendiri buat apa nakhebohkan pd org lain. pandai2 simpan. mak & ayah pun tak boleh bgtau. Kena setel sendiri.

Ms moderate comment td, ada bbrpa komen lain juga, cek2 tgk komen ni xde, so sy copy paste je bg menghargai org yg drop by comment. Sorry for the inconvenient.

Tupai Karan said...

eii tak bestnya.. itu la, skang ni iktibar yg buleh kita amek ialah jangan menaip ketika emosi tak stabil.. bukan setakat entri blog terlanjur, kadang status updates kat fb tu.. sama teruknya..

Latest Post : ~CARA UNTUK TRAFIK MENDADAK NAIK!

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails