Tuesday, July 13, 2010

Join Lucky Draw Plak Dah...

Anjuran RASP ...(x reti nk pronounce ni, tp sy sebut slow2, korang x dengarnye, salah pn xpe) 
sempena birthday beliau hari ni, yg ke berapa x sure tp,  
"hepi besday ye Rasp...smg pnjg umur dn bertambah2 rezeki hendaknya"..




Syarat2nya adalah :-

1) Just copy paste gambar lucky draw tu ke blog uols...

Dah kopi, teh je blm..

2) Buat a simple entri kat blog uols pasal lucky draw ni or nak copy paste syarat2 nie pun ok je...

Mmg simple en3 dn mmg copy paste je syarat2 nie...hehehe

3) Tinggalkan komen kat entri ahkak ni bila dah settle steps 1 & 2 ...

Dh btl2 publish en3 ni sy tgglkn komennya ya!

4) Peserta tak semestinya follower pun, and tak perlu jadik follower i ....

Ah nk follow gak sbb blog dia cantik, kaler purple, sy suker...
5) Peserta haruslah mempunyai alamat di Malaysia ya.....
Plg jauh pn Selatan Thailand je sy penah g, jd jgn risau, kebanyakan masa mmg kt Malaysia...hehehe

Tarikh tutup 28 Julai 2010, 12 tengahmalam
 Nama pemenang lucky draw akan disiarkan pada 30 Julai 2010
3 pemenang akan dipilih.

4 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

rasp said...

thanx for joining...gud luck!

IMAN'S UMI said...

Rasp: sama2...mekasih

ch@ said...

mau join juga ah...

IMAN'S UMI said...

ch@: sila2...mari pakat meramaikn majlis..kekeke, cara nk join pn simple je

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails