Thursday, July 22, 2010

GCB is Grilled Chicken Burger



Makan dlm keadaan dendam, x nikmat sungguh wlupn dh start ngan Bismillah. Sblm ni ms promo dia dh try skit, best, nk beli lg dh x jual plak. Skrg kuar blk. Xdela beria sgt nk mkn but since hubby cerita dia mkn GCB (sorg2 je), ati mula memberontak. Beli gak, bagi dia skit je yg lain sy telan semua. Pastu terfikir nape x syok je...yela mkn time lapar, cuba mkn pelan2, sikit2...sure best. Kan Nabi kita pn pesan, mkn tu kunyahlah 40 kali, bru mudah hadam. Erk...rasa bersalahnya.

Moral of the story: Mkn utk hidup, bukan hidup utk makan atau makan utk balas dendam yo!

8 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

rasp said...

i lum try lagik nie...
tapi napa takda rasa cam diseru je nak gi terai ek...ermmmm

IMAN'S UMI said...

rasp: xde seru xpe, jimat dh duit situ...hehehe

mamaafzal said...

kita dah try.best!!!

IMAN'S UMI said...

mamaafzal: Best kn? Tp tu la, mkn time marah atau geram mmg x dpt rasa nikmatnya.

ammi said...

dah cuba yer..saya pun teringin nak rasa.Nyum!nYum!

IMAN'S UMI said...

ammi: silalah rasa...lain skit drpd petty biasa kt mcD tu.

Aku Memang BeGiNi said...

wah, blog kau byk peningkatan nampak, folower rmi gile tu.terliur gak nk try,..sedap ke...yumyum, kalau makan time marah tak elok...bagi je kat aku....

IMAN'S UMI said...

AMB: Aku lupa la nk poskn je kt ko time tu, aku tanak bazir jd aku telan semua...wakakaka...

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails