Friday, June 18, 2010

Usya mengusya (Btl ke eja ni wahai org2 muda?)

Sempat lg berblog ek? Soal kt diri sendiri ni. 

Tadi dok usya2 hotel cari quotation, bos nk buat workshop lg. Keje usya hotel ni x best tul, tapi tiap kali tu jugakla sy yg kena buat. Bukan apa, x rasa best mana pn sbb bukannya cuti2 malaysia, g sana buat keje, terkejar2 siapkn props la, wlupn x hebat tp kena dgr perbincangan hebat diorg, serapkn ke otak sbb nti2 sure diorg cari sy lg nak buat tu la, ni la. 

Pendek kata, sayalah secretariat, sylah jugak participantnya.

 Tp best skit sbb bos sy prihatin la jugak, bermula ngan workshop lepas, dia dh bgtau sy dpt 1 bilik, klu yg 1st dulu, sy kongsi aje ngan org lain. 

Hahaha...blh bos sy kata anak saya behave...dia x smpt tgk ketangkasan Ninja Warrior sy tu agaknya. Nti klu jmpa lg, sure dia akn tgk betapa tangkasnya Ninja Warrior sy tu...and sure dia akan geleng2 kepala x caya. 

Jap agi nk trn Jb. Rekod lg. Bosan gak wat mende ni, tp yg pastinya sy menyampah tgk fail tebal pt tu menimbun, sy nk siapkn this week, means arini jela tinggal this weeknya, esok dh cuti pun. 

2 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

makcikrehan said...

kerja2 sedemikian mmg sgt malas mau buatkan..huhu

cik kak, loading blog cik kak tersangat lambat. terlalu berat gamaknya nih... nk tunggu kotak komen kuar pon buleh sangap jadinya. hehehe. resize gambo kasi kecik sikit. pakai template yang ringan2. buang widget2 yang rasanya tak perlu.
blog yg loading nya sgt lambat, potong stim nak bukak selalu.

ikhlas dari kakak kau perasan diva.
Muahahaha...

IMAN'S UMI said...

MakcikRehan: 1st time MR mengomen di sini, huh bangganya...ek? x perasan lak sy coz ms sy bukak ok je dia loading, apa yg ptt sy buang ek? Nk resize gmbr yg mana ye? Dh la x pandai...isk3...nti sy perhatikn widget2 yg x perlu...TQ la utk komen membina ni wlupn perasan diva...kekeke

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails