Tuesday, June 22, 2010

Top Blogger 2010

Mawar telah menobatkan sy sbg Top Blogger bg 2010 (Sy umumkan  dgn ayat penuh perasan). TQ ye Mawar. Sy gembira btl dpt award ni dari Mawar dan secara x lgsg, akn ada org yg bakal sy  tag nanti menjadi sgt gembira sbb beliau mmg tertunggu2 tag dri sy....Haa...barulah best mengetag org klu awal2 lg org tu dh menunjukkan kesudian ditag, kn?! Hahahaha....


so as usual...dh dpt award, ada lar keje nk kena buat kan...jawab jgn x jawab....

1. apa nama blog dan knp letak nama itu?
My Lil' Princess, My Hubby, My World...sbb ms tu sy bygkn isi kandungan blog sy akn berkisar ttg anak sy, suami sy, dan perkara yg berlaku dlm "DUNIA" sy je....

2. apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?
imansumi.blogspot.com...idea ni senang je dpt, dh sy Umi kepada Iman anak saya tu...gabung je la

3. apa method dlm penulisan anda?
Method xdela skema mana, kebanyakannya ttg anak, diri sy dan suami, pastu klu ada apa2 event, sure dilaporkn juga, dn aktiviti blog spt tag award, GA dan Contest...simple.

4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
Mana pernah pikir gitu...x pernah la...sayang wooo...x sempat lg merasa duit nuffnang, at least tunggu dpt merasa sekali bru pikir nk hapuskn ke ape ke.

5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
Pernah...suami ngan nephew sy baca
6. apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?
Mslhnya xde sape pn kata blog sy buruk, yg ada org ckp cuma blog sy mmg cantik...kekeke (serius sy ckp), tp klu ada gak yg ckp blog sy buruk, sy peduli apa, asal cantik di mata dan jiwa saya, so sukati sy la...
7. bila blog anda diberanakkan?
Akhir2 2009, x ingt tarikh spesifik, blh je check blk tp malasla...
8. siapa org pertama yg tahu anda ada blog?
Siapa lg, kwn seketul sy tu JariJemari
9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?
Di sekolah? Sekolah mana? Ada ke org nk bckp ttg blog sy di sekolah? Sy x kisah klu diorg dptkn sumber2 ilmiah dari blog sy dan bincangknnya di sekolah...itu blh juga dikatakan sbg pengembangan cabang ilmu tu.
10. sepuluh org sterusnya bakal di tag.
 Hahaha...skrg smpilah masanya sy mengetag, silakn terima tag ni ye, wahai:-
3. CH@
10.ET



9 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

[-suziey-] said...

waaaa tahniah tlh dinobatkan top blogger..hehe..

IMAN'S UMI said...

Kakaka...Suziey siap ucap tahniah...yela, tenkiu, cam Grammy Award ek?

inumatin said...

hehehe gud job sis...
nt kalo dh ada ank lg sorg camne lak?
takkan nk buh nama imanumi gak? x adil lar camni :-)

IMAN'S UMI said...

hehehe mawar ni, soklan perangkap abes...url mungkin x ubah kot, susah nk ubah, kang lari abes setting...ubah tajuk ats je la...tp lama lg kot...hehehe

IMAN'S UMI said...
This comment has been removed by the author.
inumatin said...

rezeeki jgn ditolak....hehehe

IMAN'S UMI said...

inumatin: insyaAllah, klu dh rezeki tu, syukur aje...cma gerun dlu lom abis g...hehehe

-NiD's- said...

LALing....SAYA DH buat temPOhari.....BTW thanks akak, sebab senaraikan nama nida..untuk TOP blogger..sungguh teruja....akak ADA KONTES untuk akak...join lah ek..tnjuk mATA jaa...ehheh

IMAN'S UMI said...

NiD's: sama2, akak suka klu Nida teruja...kekeke, ala contes tu malu la I, mata x menawan ni...btw TQ ajak akak join

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails