Tuesday, June 15, 2010

Results of the Big Fish Moment with Pizza Hut blogging contest are out!

Baru terima email td psl ni dn resultnya, sy mmg xde dlm senarai ok! Nak buat cemana 5 org yg menang ni, mmg hebat2 cerita Pizza FishKing diorg...dgn video bagai, edited picture yg mmg mantap, manala sy reti nk buat en3 canggih manggih spt diorg tu. Tahniah kepada mereka:

1) http://silampuneon.blogspot.com/2010/05/big-fish-moment-with-pizza-hut.html
2) http://azham.smskb.edu.my/?p=1839
3) http://c-chingz.blogspot.com/2010/05/big-fish-moment-with-pizza-hut.html
4) http://theeggyolks.blogspot.com/2010/05/big-fish-moment-with-pizza-hut.html
5) http://shiiteck.blogspot.com/2010/05/big-fish-moment-with-pizza-hut.html

2 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

[-suziey-] said...

susah sbrnnya nk jadi creative..unless mmg dikurniakan bakat creative:)

IMAN'S UMI said...

suziey: mmg pon, tp blh diasah bakat creative tu dgn software2 tertentu, dgn syarat kena rajin mengexplore...tp makan masa gak la...diorg pn sure mcm tu.

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails