Thursday, June 10, 2010

Pendedahan Penipuan

Smlm sy published copy paste psl Sai Baba tu. Yg sebenarnya dia ni bknnya berkuasa btl...itu semua trick semata2, bak kata video2 pendedahan penipuan Sai Baba dekat Youtube, semua tu trick murahan je dlm ilmu silap mata. Kuarkn debu dri udara? Ces, ingt dr atas, rupanya goyang2 pastu penyet2 jari, tuang kuarla debu tu...trick semata2. Pastu yg x blh tahan tu, terbelahak (mcm muntah), mulut buka sempit je, lap ngan tuala, skali kuar telur emas. Ces, klu ye mampu, kuarla byk2 telur emas tu, barang selori dua ke...hampeh je. Mcm bomoh kt M'sia plak gaya tipu dia tu. Dah inject telur ngan apa2, pastu letak lilin, lps selesai sesi berubat, bukak telur tgk2 ada la nanah ke, darah ke ape, pesakit terus percaya kt bomoh tu. Kepada sesiapa yg nk tgk pendedahan penipuan Sai Baba tu, taipla Sai Baba kt Youtube, sure byk video ttg tu yg you all blh tgk. Baca kat Wikipedia, katanya pengikutnya ramai, terdiri dari Hindu dan Muslim. Muslim? Knp Muslim jd pengikut dia? Dia tu agama apa? X faham betulla.

2 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

naniey said...

penipu ke?? patut la time baca kat email dulu hubby awal2 dh sound. sy ingat betol la..
org zaman skrang suka sgt la menipu.. kalo tk menipu pasal duit, tentu menipu sbb nk glamor..

IMAN'S UMI said...

Sy rs mmg tipu...nk sure lg tgkla dkt youtube, plg obvious yg mulut kuar telur emas tu...ni plak dlm kategori menipu nk selewengkn aqidah kita ni. Kt klinik Lotus terpampang besar giler gmbr pakcik ni, nyampah je sy tgk. Seb baik skali tu je g, teman kwn.

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails