Monday, June 14, 2010

mamaeja & JCC 1st Giveaway: Cutest Baby With Hat Contest

Seronoknya dpt join contest. Mula2, nk ucap "Happy Belated Birthday kt mamaeja", iaitu penganjur contest ni bersama JJC. Mencabar juga buat en3 contest, sama hebat ngan cabaran buat en3 ttg award yg diterima tu. Jadi kepada rakan2 blogger, jom join contest ni ramai2.

Hebat betul mamaeja ni kn? Sempena birthday dia, dia wat contest, byk idea. Ni yg buat sy suka ni. Klu sy x tau bila bru blh anjurkan contest ni. Dekat blog JJC tu plak, ada homemade collection mamaeja ngan MIL dia. Hebat anak-beranak ni.


collaboration of mamaeja & JarumJahitCollection :)

Ok, gmbr bawah ni adalah contestantnya ye....mata xleh bukak sbb smlm dh berjaga sakan.

Nama: Nik Nurul Iman Binti Nik Zameri
Umur: 1 tahun 22 hari (umur pada tarikh tutup contest)
Nama Umi: N.A.Hayatee
E-mail add: n.a.hayatee@gmail.com

Gambar ni diambil semasa dlm perjalanan nk ke klinik untuk check-up Iman. Masa kecik2 ni, hobinya hanyalah menangis dan tidur. Kebanyakan masa dihabiskan utk 2 aktiviti tersebut. Jenuh Umi ngan Abi serta kwn2 Umi kejutkan Iman utk main, tp beliau cuma akn geliat2 sikit dan sambung tidur (lena diulit intan). Suka sgt tgk gmbr Iman masa ni, chubby lagi beliau. Masa ni, rambut beliau sgt jarang, jadi pakaikn topi kaler pink spy nmpk girly. Mana taknya, sllu org akn tanya, boy ke girl?


So, tenkiu mamaeja utk contest ni. Secara x langsung, dpt berseronok tgk gmbr anak sendiri.

5 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

-NiD's- said...

semoga berjaya.....chomel..chomel baby nie..geram nengoknya

IMAN'S UMI said...

Terima kasih NiD's...1st time join contest ni. Ramai dh hntr penyertaan tu, x taula cemana. Ms kecik je ade gmbr pakai topi, dh besar x leh letak, msti dia cabut, nk tnjk dia punya curly hair tu la.

mama eja :) said...

hai dearie.. semua dah ook.. satu je :) logo JJC tu kat sidebar tu mintak link ke blog JJC ye :)
dah wat nant inform me :D

mama eja :) said...

hai dearie.. semua dah ook.. satu je :) logo JJC tu kat sidebar tu mintak link ke blog JJC ye :)
dah wat nant inform me :D

IMAN'S UMI said...

mama eja: sy dh ok kn link nye ke blog JJC...kekeke, cemana blh link ke blog mama eja gak ek? newbie...buah cempedak di luar pagar, sy budak bru bljr...

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails