Tuesday, June 29, 2010

IKLAN KEJI

Apakejadahnya manusia ni g tampal iklan keji mcm ni kt tiang2 lampu pembahagi jalan...x cukup ngan iklan pinjaman along, iklan ni plak ditampal mcm iklan lelong umah. Berani btl...dia ingt ni negara mat salleh kot main jual2 benda ni, x sensitif lgsg terhadap masyarakat dan budaya Malaysia...agak2 tukang jual ni asal mana? xde benda lain dh ke nk dijual?
*
*
*
*
*
*



Iklan ni ada pd bbrp tiang lampu jln nk ke rumah sy...seb baik Iman kecik agi, buatnya dia pandai baca sure dia tanya,"Adult Sex Toys tu apa, UMI?"...haaa...sy nk jwb apa? Mmg kutuk tuan iklan ni la. Dh la baca suratkhabar smlm ada pelacur ckp mak dia kata kerja melacur tu adalah saka keturunan mereka...isk3...rosak akidah btl mak dia. Nauzubillah. Apa ptt kita buat pada iklan ni ek? Ni kira kesalahan di sisi undang2 ke x ni? Klu x, no.fon terpampang besar, sengaja sy kaburkn, kot nti ada plak call nk beli, x psl2 sy yg dituduh jd tukang promosi lak.

1 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

En iLham said...

uish
memang tak bertamadun sungguh orang yang letak iklan tu
merosakkan remaja jer
mesti ade jugak yang cuba nak membeli tuh
huhu

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails