Friday, June 25, 2010

En3 Khas Utk Mawar, Ch@ and Mamma

Salam kwn2...sian kt kwn2 sy tercari2 kotak jerit sy...hilang ek? Ada...sy sorok kt tepi sebelah kanan tu. Mawar suh sy ajar cemana nk sorok kotak jerit tu, senang je. Memula add gadget, pilih html, pastu copy code, paste, bukak kotak shoutbox kita, copy pastu paste lg dlm shoutbox baru tu, save. senang je, dh blh buang kotak shoutbox yg lama. Sy dh try nk letak code tu kt en3 ni, berkali2 buat x lekat, so sy anta sape2 yg nk buat, g ke tutorial Leeza ni utk ambil code ye. Kredit to Leeza. Mamma, tapai beras tu tapai beras pulut la jugak, sy saja panggil nama pendek dia, biasa lg pendek sy paggil, paggil tapai or tape...mcm tapir tenuk...kekeke, yg pasti mmg berbeza ngan tapai ubi...kekeke.

6 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

Mamma said...

hahaha..
igt guna beras jati biasa..
mamma x suka tape ni walaupn mak mamma tetiap tahun buat..byk kasi org je kalu buat..korang jgn kutuk mamma tauu...lagikan budu mamma cekik..
Sebab rasa gas dia tu yg xsuka..pening skejap

IMAN'S UMI said...

Mamma: Erk beras jati? Sy beras cap rambutan je...X suka xpe, xleh nk paksa (ayat cam kecik ati je kn?)...mana ada kecik ati, lg sukati ada sbb klu mamma xnk mkn, bg je kt sy...kekeke, ala cam sy la x suka labu, xleh paksa sy mkn labu atau apa2 yg dibuat dri labu wlupn arwah Ma tanam labu yg sihat bugar dan cun, tetap x mkn.

ch@ said...

perasan. keh keh keh.
ye la biasanya blog awak ni sentiasa berupdate tetiba je lama pula terbiar.

inumatin said...

tq umi...mmuahhhh

IMAN'S UMI said...

ch@: Mmg perasan, kn?! kakakaka...sentiasa berupdate, cam xde keje lain sy ni, nti check ada sawang ke x...kakaka

IMAN'S UMI said...

inumatin: sama2...hehehe...dh buat ke?

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails