Monday, June 14, 2010

Cute Baby with C.H.O.C.O.L.A.T.E

Ini plak contest psl coklat. Mula2 nk ucapkn tahniah kepada momguess.blogspot dan SZSH.blogspot  kerana menganjurkn contest ni.  Jadi rakan2 blogger, jomla join, ada sehari je lagi ni utk join. Berikut ialah Banner contest ini.




Gmbr penyertaannya adalah gmbr kali pertama Iman makan coklat - Vochelle. Sy terkejut beruk tgk betapa berianya beliau makan coklat. Ni semua Abi punya pasalla...sy ingt dia mkn coklat utk dirinya sendiri, rupanya dia g share coklat tu ngan anaknya. 

Ekoran dari kejadian hari ni, tiap kali beliau nmpk coklat, beliau akn merengek2 mintak dan pantang bukak peti ais, beliau akn segera jengah cari coklat. Umi nk mkn coklat pn x senang, asyik2 kena gigit sikit demi sikit utk beliau, sbb beliau blm ada gigi. Sebab tu, Umi mls tunjuk coklat, kang dh ada gigi cepat rongak plak nti. Beliau juga sgt sukakan aiskrim. Haa, klu aiskrim plak, beliau x suka share dan marah sekiranya Abi mkn skit aiskrim dia.

Nama: Nik Nurul Iman Binti Nik Zameri
Umur: 1 tahun 20 hari (Umur pada tarik tutup contest)

Bestnya dan hebat sungguh hadiah contest ni iaitu:
"GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FUL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT"

10 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

Aku Memang BeGiNi said...

hahhaha,,comotnye..musti menang punye

[-suziey-] said...

salam terjah..hehe lawak plak baca pasal eskrem..dasat xkasi org share ek..heeh..

ok checked n aproved..good luck iman:)

[-suziey-] said...

graduan UKM-FTSM ek? hehe tgk jubah cam kenal..me also UKM-FTSM..year 2004 :)

IMAN'S UMI said...

Aku Memang Begini: Tenkiu utk keyakinan ko tu...ooo, comot je, menang ek?

IMAN'S UMI said...

Suziey: Mmg, mknan lain xpe, aiskrim dh brape kali test, mmg dia marah klu share...gembiranya bila checked & approveed....tenkiu Suziey...

Wah hebat, tgk jubah je kenal ek? Tp,sy bkn UKM-FTSM, sy UKM-FPER year 2008.

eyemeroll said...

comel gila budak tuh~

IMAN'S UMI said...

eyemeroll: budak mana yg comel gila tu? yg kt banner ke atau yg comot ngan coklat kt gambar bwh tu?

mama zharfan said...

me singgah tgk pic..good luck sweetie!

IMAN'S UMI said...
This comment has been removed by the author.
IMAN'S UMI said...

mama zharfan: TQ singgah sini...& TQ 4 da wish too, mama zharfan

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails