Friday, May 7, 2010

Tag Oleh Mamma




Copy award nie kat blog korank
Dah copy...comel

wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank
TQ Mamma bg award ni, rasa nk buat on da dot tp internet punya hal, hold smpi saat ini bru buat

jawab soalan2 tag nie

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
Saya teringin sgt dok umah jadi suri rumah sepenuh masa, xpun dok kt kg menoreh (waktu keje x ditetapkan, nak buat xnak, sukati kita je)

2. Apakah nama samaran korang
Umi je la kot...xde nama tu panggilan utk anak...xde nama samaran la...


3. Berikan 3 orang yang anda sayang
1- Arwah Ma & Ayah (Love both of you forever)
2- Hubby (Nik)
3- Iman (Yang merajuk ngan saya pepagi ni, nk gurau skit x boleh, nape jadi manja ni?)

4. Panggilan untuk si dia
Abe (Abang versi Kelantan)

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
Set lengkap dari pakaian, kasut, beg...

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
Antaranya blog Hati Mamma, It's Journal, Pondok, JariJemari, Life of a Stay at Home Mom...dll (lupa, tp mmg ada lagi)

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda
1) Jari Jemari
2) Kehidupanku
3) Diary of a Stay at Home Mom
4) Inumatin
5) Labuan Perception
6) Daisy
7) Haziqah Zaki
8) Azliza_1291184
9) Cerita Abi
10) Tiehah

- x cukup 15 org coz follower pn sikit jer...hehehe

4 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

desti said...

Hiii...you have a nice blog :)
Keep blogging!
Visit n follow my new blog
Thanks

BR,
Desti

Mamma said...

waaa suka kat Blog mamma..hehehe sokanyaaa
tenkiu tenkuu tenkiu
Saya pon soka lepak kat Blog umi iman..
semoga kita terus Berkawan

** tenkiu Buat tag tu

Mamma said...

waa suka visit Blog Mamma
Sokanyaaa...
tq tq tq
Mamma pun soka lepak kat Blog umi Iman
Semoga terus Berkawan

**tenkiu wat tag neh :)

My Lil' Princess, My Hubby, My World said...

Desti,
Is it true? Nice Blog? Bangga kembang idung ni...

Mamma,
Hehehe...xkenal pn xpe, still berkawan mll blog...

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails