Wednesday, April 21, 2010

Buat Sticker ke Beli Sticker?

Hari ni x pasal2 dah malu pepagi ni...
Nak ambil sticker kt keselamatan (ingat bende ni free), so saya lenggang kangkung je pegi keselamatan. Yang saya bawa cuma kunci bilik, handphone (kot2 bos cari) dan pen (utk isi borang amik sticker).

Smpi2 org tu tanya ada apa, saya kata nak buat sticker.

"Buat sticker ke beli sticker? Buat, kami dah buat," katanya.

"Oh...beli...beli," jwb saya dgn malunya.

" Nak beli kat sana ye," sambil tangannya menunjuk ke kaunter lain.

Saya meluru naik semula, ambil duit baru turun balik.

Masa isi borang, sekali kuasa kereta tu manala saya tau, pengawal tu kata, xpe2, kan saya ada...Iswara 1.3, 1300CC...Saya ooo...sambil tgn menulis angka tersebut.
Sekali tanya gred jawatan plak...alamak...sy tnya nape? 41 dpt parking bwh ke?
Dia kata x semestinya gak. So kesimpulannya parking luar kat pagar.

Naik bilik, gi ofis, ambil LCD, pastu bos plak dtg bg arahan seterusnya. Dlm byk2 arahan tu, ada 1 yg x tahan, suh kira balik CP2 yg ada tu, takut hilang nti.
Dalam hatiku sure ade yg hilang coz specialist pn blm tentu responsible...ingt workshop dulu tu, sikit je CP, tp bleh gak hilang. Ni lagi la...beratus2. Pening2.
Pastu nanti2 nk bw ke KJ Hanita plak nk asingkan (ni pn sbb specialist yg x responsible gi campur CP yg dia pinjam dgn yg blm dihantar)...ish bengangnya rasa....

2 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

Aku Memang BeGiNi said...

AKU LUPER NK GITAU KAU KENE BYR RM2..ISH2...lain kali nk pi mane2 kene bwk duit tau,..tak der yg pree skrg nih

My Lil' Princess, My Hubby, My World said...

Tu la kau, mklumat x lengkap...sian diriku kena trn 2 kali...tp dh dpt sticker tu...

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails