Friday, April 23, 2010

Bila Hati Berkata-kata

Deep in my heart...saya xde hati pn nk ke Awana tu...kenapa jadi mcm ni ye? Anything wrong? I'm not so sure. Kalau x kerana itu kerja dan xde org lain dah yg boleh ganti, mmg sy malas pegi. Tapi apa blh buat, smpi bos pun dh bg bilik single occupant (maybe to make sure I'm happy & the most important is...keje jalan), blh bw anak suami sekali. Yelah, taraf saya ni pttnya bilik Twin Sharing je (tp nasib baik gak, klu x kena sebilik dgn org yg x brp nk buat keje secara teamwork, sy dah kena dah, so sy tau la). Bos pn mcm memahami je (wlupn x tahu sebenarnya).

Skrg muka sy bermasalah, naik bijik2 kecik. Dulu ok je guna Ponds (maybe masa tu muka remaja lagi). Geram betul, napela Nutrimetics Maluri tu gi pindah plak. Skrg sy x tau nk beli ke mana. Mmg seksa betulla. So sy dh bagitau hubby, wlu cmanapn, balik dri Awana nti nk kena g cari kt PJ, dlm katalog ada alamatnya, cuma x penah g je.

Arini, task cuma btlkan list nama peserta bengkel, kira jumlah CP (hahaha...x siap2 lagi - AMI dah, tinggal COAD, TKR dan LSCS je lahi), ikat fail2 utk peserta (kang nti berterabur, sape yg susah? saya juga). Bestnya, pepagi ni kwn sy YM bgtau gaji dh masuk....dalam ati, leganya. Dekat FB plak, kawan sy yg sekelas dri Form 4 till Lower 6 dh buat FB, tp skrg sy dh x brapa minat FB, kat blog lg bebas berkarya. Dekat FB mana bleh nk tulis pepanjang camni? Dekat notes boleh la, tp rasa x brp best. Ni klu ada pic, lagi best. Tp x kisahlah....

2 Orang Membebel Kat Saya Di sini:

Aku Memang BeGiNi said...

kalo dah name nye keje, bilek best pon takjadik best

My Lil' Princess, My Hubby, My World said...

Yela...kalau honeymoon baru best

My Love Story

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Mari Mengalunkan Zikir...Tenangnya

Related Posts with Thumbnails